Viestikoelaitoksen vuodetut dokumentit ja tarttuva versio vammaisuudesta

Joulukuussa 2017 Helsingin Sanomat julkaisi Tikkakosken Viestikoekeskukseen liittyviä, salaisimpaan turvaluokkaan liittyviä dokumentteja. Helsingin Sanomien pyrkimyksenä oli myöhempänä ajankohtana painaa muista hallussaan olevista dokumenteista kokonainen artikkelisarja, he eivät kuitenkaan ole tähän päivään mennessä pystyneet luomaan kyseistä artikkelisarjaa, sillä jo ensimmäisen julkaistun artikkelin seurauksena muunmuassa Pääesikunta, Puolustusministeriö, Sisäministeriö ja Kittilän Sadomasokistit r.y tekivät kyseisestä artikkelista rikosilmoituksen.

Kyseiset Helsingin Sanomien omaamat dokumentit väitetysti tuhoutuivat kyseisen materiaalin omistaneen toimittajan polttaessaan koko talonsa yrittäessään irrottaa kannettavan tietokoneensa akun. Totuusmedia on kuitenkin saanut haltuunsa kyseisen vuodetun materiaalin luotetulta lähteeltä, jonka aioimme jättää nimeämättä turvallisuussyistä, mutta koska tiedämme lukijakuntaamme kuuluvan monia jaloja sieluja, jotka harjoittavat lähdekritiikiksi kutsuttua akateemisten piirien tärkeänä pitämää käytäntöä, voimme kertoa kyseisen lähteemme olevan Rantareippaan Mikko-Aslakki.  Pyydämme lukijakuntamme jäseniä ottamaan yhteyttä, mikäli joku tietää jotain Mikko-Aslakin nykyisestä olinpaikasta, sillä Totuusmedian toimituksella ei ole mitään vitun käsitystä.

Totuusmedian toimitus tulee käymään läpi kyseistä, valtion turvallisuutta käsittelevää materiaalia ja kirjoittamaan julkista yleisöä eniten koskettavaa ja kiinnostavaa tietoa artikkelisarjan muodossa. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä kyseisen dokumentaation käsittelyn nopeuden suhteen, sillä me olemme mitä ilmeisimmin saaneet valokopioiden tai tiedostojen sijaan alkuperäisen materiaalin. Materiaalin tahmeus ja haju, jota kuvailemme yhdistelmäksi nallekarkkeja, hikisiä kivespusseja ja vaseliinia, tekee käsittelystä erittäin epämiellyttävää ja hidasta.

Lyhyen tutkielmamme perusteella voimme kuitenkin kuvata muutamia mielenkiintoisimpia löytöjä kyseisistä asiakirjoista:

  • Arabia -astiastoon kuuluvat keittiövälineet eivät ole Suomessa tuotettuja, kyseiset astiat tuottaa Intialainen kääpiö nimeltä Napramurat Cacca.
  • Jyrsijöistä oravat ja peltohiiret ovat olleet SMERSH:in ja sen seuraajien palveluksessa lokakuun vallankumouksesta lähtien, marsut tekevät työtä Kiinan tiedustelupalvelulle.
  • 78% Suomen väestöstä kuoli vuonna 2007, mutta hallitus tuhosi todisteet.

Kenties mielenkiintoisin löytö koskee 60 -luvun lopussa aloitettua projektia, koodinimeltään Agent Peruna. Kyseessä on patogeeni, joka levittää vammaisuutta. Vaikka kyseisen taudinaiheuttajan alkuperä tai koostumus ei ole tullut Totuusmedian toimitukselle vielä asiakirjoista selväksi, olemme saaneet selville jokseenkin kattavan listan taudin leviämismetodeista:

  • puhekontakti vammaisen kanssa,
  • ihokontakti vammaisen kanssa,
  • limakalvokontakti vammaisen kanssa,
  • yhdyntä vammaisen kanssa,
  • sähkömagneettisten aaltojen kautta välitetyn televisio-, radio-, teksti- tahi vastaavan medialähetyksen seuraaminen, jossa näyttelee tai jossain muussa muodossa esiintyy, näkyy, kuuluu, maistuu, tuntuu tai haisee Riku Nieminen.
  • Synti yleisesti.

Suosittelemme Totuusmedian lukijakuntaa, ja toki myös lukijakuntaan kuulumattomia, debiilejä ja epämiellyttävän henkilökohtaisen tuoksun omaavia diletantteja ja plebeijejä, pidättäytymään yllämainituista toiminnan muodoista väliaikaisesti kerätessämme lisää tietoa aiheesta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*