Tampereen julkisen liikenteen vaaleanpunainen homotulevaisuus

Punainen Tampere tulee muuttuumaan syyskuussa vaaleanpunaiseksi Tampereen Raitiotie Oy:n päätöksestä, joka tulee olemaan jälleen yksi naula perinteisten perhearvojen ja vapaussodan muistoa vaalivien suomalaisten kollektiiviseen arkkuun. Virallinen päätös tehtäneen seuraavan vuoden syyskuussa, mutta laajan kansansuosion saavuttaneen ”Tamperelaiset pinkin ratikan puolesta” vallankumouksellisen liikkeen vuoksi voidaan laskea lähestulkoon varmaksi. Liikkeen Facebook -ryhmään kuuluu jopa kaksisataa henkilöä, mikä muodostaa suuren osan ensinnäkin Tampereen rasittavista naisista, joilla on liian vähän tekemistä ja toisaalta miehistä, joiden poliittiset mielipiteet sanelevat hypoteettinen tahi realistinen mahdollisuus päästä vaginaaliseen yhdyntään feministin kanssa.

Sinäkin joudut tulevaisuudessa sullomaan poikalapsesi Tampereelaisen kommunistin ajamaan vaaleanpunaiseen homoratikkaan, jossa poikasi matkan aikana emaskuloituu ja alkaa ottamaan vakavasti esimerkiksi sisustusohjelmat ja dieselin aiheuttamat ympäristövahingot. Sama metodiikka on todettu toimivaksi useiden Eurooppalaisten ja Amerikkalaisten käyttämissä liikaa testosteronia erittävien miesten säilöntälaitoksissa , joita myös vankiloiksi kutsutaan.

 

30.3.2018 23:41 Toimittajan korjaus:
Vaihdettu sanamuoto ”toisaalta miehistä, joiden lisääntymismahdollisuudet ovat jokseenkin nihkeät.” muotoon ”toisaalta miehistä, joiden poliittiset mielipiteet sanelevat hypoteettinen tahi realistinen mahdollisuus päästä vaginaaliseen yhdyntään feministin kanssa.”, sillä toimitukselle osoitettiin riittävin vankoin perustein statistisesti merkittävän määrän kyseisistä miehistä kykenevän siemensyöksyyn.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*