Ilmaan ruiskutettuja homokemikaaleja löytynyt myös Suomesta

KUVA: Palavaa kemikaali"lunta"Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa

TOTUUSMedia – 28.1.2018

Maailmalla on monessa maassa nähty ilmiötä, joissa lentokoneet levittävät kemikaaleja suihkumoottoreistaan ilmakehään kemikaalivanoina. Yhdysvalloissa tämä on ehkä tunnetuimpia Globalistien hermojen tuhoamiskeinoja sekä mielenhallintametodeja, mutta nyt vastaavasta kemikaalista on löydetty todisteita Euroopasta ja sekä täältä Suomesta.

Lumen saapuessa näin talvella ilmaan päästetyt kemikaalit tulivat lumisateena takaisin maan pinnalle. Tutkijat Yhdysvalloissa huomasivat tällöin ilmiön, joka todistaa sen, että lumessa on pakko olla jotain muuta kuin vettä ja jäätä.

”Lunta” voi sytyttää tuleen. Tämän lisäksi ”lumi” voi aiheuttaa homoeroottisia ajatuksia.

Hyvin yksinkertainen tapa todistaa itse tämän vastaavanlaisen ilmiön on menemällä ulos, nostaa maasta pienen ”lumipallon” (suojahansikkaat käsissä toki) ja yrittää sytyttää tätä sytkärillä. Sen sijaan että ”lumi” sulaisi, se palaa karrelle sekä haisee todella pistävälle muoville. TOTUUSMedian toimitus kävi itse kokeilemassa ulkona tätä teoriaa, ja kuinka ollakkaan, sama ilmiö täällä kuin Yhdysvalloissa.

TOTUUSMedian mukaan on tärkeintä pysyä sisätiloissa filtteröityjen ilmastoinnin takana ja pyrkiä välttämään paljasta kosketusta ”lumeen”, sillä ”lumessa” olevien kemikaalien lopullista vaikutusta ei ole vielä tutkittu loppuun asti.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*